به گزارش "ورزش سه"، سبایتین روده در فصل جاری تنها دو بار فرصت حضور در ترکیب بایرن مونیخ را پیدا کرده است. این بازیکن که در حال حاضر به دلیل مصدومیتی جزئی تحت مداوا قرار دارد، در میان ستاره‌های پرآوازه و گران‌قیمت تیمش به چشم کادر فنی نمی‌آید. به همین دلیل "بیلد سایتونگ" نوشت او به احتمال فراوان در نقل و انتقالات وقفه زمستانی لیگ از باواریایی‌ها جدا خواهد شد.
این روزنامه همچنین نوشت بایر لورکوزن که سال 2014 هم برای جذب روده پیشنهادی ارائه کرده بود، اینک باز هم به جذب وی ابراز تمایل کرده است.
این بازیکن اخیرا (در ماه سپتامبر) فاش کرده بود در تابستان سال جاری با پیشنهاداتی جدی سر و کار پیدا کرده بوده است، درنهایت بایرنی‌ها به او اطمینان می‌دهند که به وجودش نیاز دارند. اما اکنون و با جذب آرتورو ویدال و یوشوا کیمیچ واقعیت جور دیگری به نظر می‌آید.