کد: 129643723 دی 1394 ساعت 17:2221.9K بازدید

ایران مخالف تغییر مکان بازی های لیگ قهرمانان

تکلیف ایران ـ عربستان 8 بهمن روشن می‌شود

علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال اعلام کرد در گفت و گو با دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا تایید کرده که ایران کشور امنی است و برگزاری مسابقات در آن منعی ندارد.
تکلیف ایران ـ عربستان 8 بهمن روشن می‌شود
به گزارش "ورزش سه"، کفاشیان گفت: 8 بهمن ماه در جلسه کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا تکلیف نهایی موضوع درخواست عربستانی ها برای بازی در یک کشور بی طرف بررسی شود اما من به دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا گفته ام که دوست نداریم این بازی ها را در یک کشور بی طرف برگزار کنیم چون ایران امن است و شرایط برگزاری بازی ها را دارد و ایشان هم حرف من را پسندید.

کفاشیان همچنین درباره موضع فدراسیون فوتبال عربستان هم گفت: من با رئیس فدراسیون فوتبال عربستان دوستم و می دانم که آنها با این مساله مشکل دارند اما از بالا به آنها دستوری داده شده و وادار به اطاعت هستند.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار