به گزارش "ورزش سه"، فردا در ادامه هفته بیست و ششم بوندسلیگا بروسیا دورتموند درحالی در دیداری حساس و دشوار مقابل ماینس صف‌آرایی خواهد کرد که باید قید حضور اسون بندر را بزند.
این مدافع میانی که همواره نقشی کلیدی در ترکیب دورتموند ایفا کرده، در پی مصدومیتی که در بازی مقابل تاتنهام انگلیس در چارچوب لیگ اروپا به آن دچار شد، نمی‌تواند یارانش را در بازی این هفته بوندسلیگا همراهی کند. در عوض خبرهایی از رفع مصدومیت سوکراتیس به گوش می‌رسد و احتمالا این مدافع یونانی فردا جای بندر را برای توماس توخل پر خواهد کرد.
علاوه بر اینها ایلکای گوندوگان هم به دلیل ضربه‌ای که از سوی بازیکن تاتنهام به پایش وارد شده، کمی احساس درد می‌کند. اما خبری قطعی از سوی باشگاه دورتموند درمورد حضور یا عدم حضور او منتشر نشده است و به نظر می‌رسد مشکل حادی وجود نداشته باشد.