کد: 132220812 اردیبهشت 1395 ساعت 15:25

در مصاحبه با خبرنگاران

پیکه: شیرینی این قهرمانی دو برابر خواهد بود

بارسلونا پس از پیروزی شب گذشته در زمین بتیس، حالا تنها دو برد دیگر تا دستیابی به قهرمانی لالیگا نیاز دارد.
پیکه: شیرینی این قهرمانی دو برابر خواهد بود

به گزارش "ورزش سه"، بارسا در نیمه اول نتوانست دروازه بتیس را باز کند اما نیمه دوم به لطف دو گل راکیتیچ و سوارز توانست پیروز از زمین خارج شود. حالا اسپانیول و گرانادا، دو حریف بعدی بارسلونا هستند.

 

جرارد پیکه در پایان بازی به خبرنگاران گفت:" حالا فقط دو قدم دیگر تا قهرمانی مانده است. امشب 100 درصد باید پیروز می شدیم چون رئال و اتلتیکو بازی های خوشان را برده بودند. معتقدم نباید انتظار لغزش از دو رقیبمان را داشته باشیم و تنها کاری که باید انجام دهیم، پیروزی در بازی های خودمان است.

برابر بتیس عصبی و با استرس وارد زمین نشدیم ولی در 25 دقیقه اول خوب نبودیم. کیفیت چمن خوب نبود و برخلاف همیشه چمن بسیار خشک بود. البته اخراج بازیکن بتیس به بهتر شدن بازی ما هم کمک کرد. پس از آن فشار را بیشتر کرده و نتیجه گرفتیم.

حالا دو بازی با اسپانیول و گرانادا پیش رو داریم که هر دو دشوار خواهند بود. یک افت بد را پشت سر گذاشتیم و حالا لالیگا در دستان خودمان است. با توجه به اتفاقات یک ماه گذشته، اگر قهرمان شویم، شیرینی اش دو برابر خواهد بود."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پیکه: شیرینی این قهرمانی دو برابر خواهد بود | ورزش سه