کد: 132404519 اردیبهشت 1395 ساعت 20:4258.6K بازدید

کیانی: از درگذشت نوروزی و اولادی عبرت بگیریم

کاپیتان تراکتورسازی برخوردهایی که در دیدار تیمش مقابل استقلال شد را برای فوتبال ایران مطلوب نمی‌داند.
کیانی: از درگذشت نوروزی و اولادی عبرت بگیریم

به گزارش "ورزش سه"، مهدی کیانی در خصوص پیروزی برابر استقلال گفت: هر دو تیم به سه امتیاز احتیاج داشتند. به همه تبریک می‌گویم و تبریک ویژه‌ای به تراکتوری‌ها دارم. ما منطقی بازی کردیم و به 3 امتیاز رسیدیم.

او با اشاره به تنش‌هایی که در بازی استقلال شد، گفت: فوتبال تمام می‌شود و می‌رود. نباید این اتفاقات که در شان فوتبال نیست شاهد باشیم. از درگذشت هادی نوروزی و مهرداد اولادی درس عبرت بگیریم و چنین کارهایی انجام ندهیم. هر دو تیم امروز نیاز مبرم به سه امتیاز داشتند که این مسئله در جو بازی تاثیر گذاشت.

کیانی در مورد شانس کسب سهمیه آسیایی تراکتور ابراز کرد: از حالا تمام تمرکز ما روی بازی هفته آینده مقابل استقلال اهواز است. باید آن بازی را ببریم تا به کسب سهمیه آسیایی باشیم.
تمام تمرکز روی بازی استقلال اهواز داریم تا به سه امتیاز برسیم. و سهمیه آسیایی بگیریم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار