کد: 133109616 خرداد 1395 ساعت 11:0661.3K بازدید

در جشن راهیابی به المپیک؛

والیبالی‌هایی که نباید فراموش شوند (عکس)

حسین معدنی و رضا ابراهیمی مربیان فقید تیم ملی والیبال از موثرترین مهره های حضور ایران در المپیک بوده اند که در جشن صعود به ریو در بین سایرین نبودند.

به گزارش "ورزش سه"، صعود تیم ملی والیبال ایران به المپیک ریو با عکس العمل های متفاوتی رو به رو بود و از افراد زیادی در این بین تشکر شد اما دو چهره موثر در این بین را نباید فراموش کرد. حسین معدنی و رضا ابراهیمی، دو چهره ای که سالیان زیاد در تیم ملی تلاش بسیاری برای این روز از خود خرج کردند اما در روزی که والیبال به المپیک رفت آنها در بین ما نبودند.

 

1117468


حسین معدنی سال 93 و رضا ابراهیمی سال 94 در گذشتند که تا آخرین روزهای بقای خود در تیم های ملی سخت مشغول تمرین و تلاش در اردوها و مسابقات بین المللی بوده اند. در 14 سال گذشته والیبال چندین بار برای المپیکی شدن قدم برداشته بود که هم حسین و هم رضا روزهای زیادی را در تمرین های تیم ملی در راه تحقق این رویا سپری کردند اما سرنوشت طوری رقم خورد که نتوانند این روز را در کنار سایرین جشن بگیرند اما یاد آنها همیشه زنده است و والیبال قدر دان زحمات آنها است.

 

1117469

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

والیبالی‌هایی که نباید فراموش شوند (عکس) | ورزش سه