کد: 133131817 خرداد 1395 ساعت 09:30

مارتینو: گایتان می‌تواند جای مسی را پر کند

جراردو مارتینو، سرمربی تیم ملی آرژانتین، معتقد است نیکلاس گایتان می تواند جانشین مناسبی برای لیونل مسی در دیدار پیش رو مقابل شیلی باشد.
مارتینو: گایتان می‌تواند جای مسی را پر کند

به گزارش "ورزش سه"، آرژانتین بامداد فردا در دیداری حساس مقابل شیلی قرار خواهد گرفت و با توجه به اینکه مسی به دلیل حضور در دادگاه رسیدگی به پرونده فرار مالیاتی اش، دیر به اردوی آلبی سلسته اضافه شد، مارتینو قصد دارد در این دیدار از مهاجم بنفیکا استفاده کند.

 

او به خبرنگاران گفت:" انتظار ندارم او مانند لئو بازی کند. می خواهم او بیش از همیشه شبیه خودش باشد زیرا شرایط بسیار خوبی دارد و می تواند این کار را بکند. او سریع است، خیلی خوب پاس می دهد و خیلی خوب دریبل می زند. او یک بازیکن کامل است."

 

 

1116975

 

آرژانتین سال گذشته در فینال کوپا آمریکا مقابل شیلی شکست خورد اما مارتینو تاکید کرد به گرفتن انتقام از تیم حریف فکر نمی کنند.

 

" فینال کوپا آمریکا یک سال قبل بود و شیلی در پنالتی ها پیروز شد. حتی دیدار دوباره در فینال هم فرصت انتقام به ما نمی دهد. این یک فرصت جدید برای ما خواهد بود."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مارتینو: گایتان می‌تواند جای مسی را پر کند | ورزش سه