به گزارش "ورزش سه"، شاگردان آنتونیو کونته شب گذشته در اولین دیدارشان در این رقابت ها به مصاف بلژیک رفتند و در نهایت با گل های امانوئله جاکرینی و گرازیانو پله به پیروزی رسیدند. ده روسی معتقد است این پیروزی نشان می دهد پیش داوری ها در مورد تیم آنتونیو کونته اشتباه بوده است.
او به خبرنگاران گفت:" این پیروزی نشان داد که ما تیم خوبی هستیم. پیش از این، همه در مورد تیم های دیگر صحبت می کردند و شاید ما دست کم گرفته شده بودیم. اما اکنون، این موضوع کمرنگ شده است."
بعد از این پیروزی، عملکرد خط دفاعی ایتالیا با تحسین بسیاری روبرو شد و ده روسی معتقد است تیمش شایسته پیروزی در این دیدار بود اما به هم تیمی هایش هشدار داد که برای دیدار بعدی مقابل سوئد مغرور نشوند.
" همیشه عالی است که شروع خوبی داشته باشید و هواداران را غافلگیر کنید. ما مقابل تیمی با کیفیت بازی کردیم اما ما به سختی کار کردیم و به نظر من، سازمان یافته تر بودیم.
ما احترام زیادی برای سوئد قائل هستیم. برای آن دیدار تمرکز کامل خواهیم داشت؛ به ویژه آنکه آنها زلاتان ابراهیموویچ را در اختیار دارند."