کد خبر : 1345545 | 11 مرداد 1395 ساعت 11:06 | 3.4K بازدید | 0 دیدگاه

السد به دنبال شکار مهاجم رومانیای و تونسی

پایان اردوی یاران پورعلی گنجی در اتریش

بعد از اقامت دو هفته ای در اتریش تیم قطری به دوحه بازگشت تا تمریناتش را برای فصل جدید ادامه دهد.

پایان اردوی یاران پورعلی گنجی در اتریش

به گزارش "ورزش سه"، السد برای این که حضور درخشانی در فصل جدید داشته باشد از دو هفته قبل اردوی پیش فصل خود را با حضور ملی پوش ایرانی در اتریش برپا کرد و علاوه بر پیگیری تمرینات فشرده بدنی دو تا سه بازی تدارکاتی هم انجام داد تا به هماهنگی لازم برسد.


مرتضی پورعلی گنجی ملی پوش ایرانی السدی ها در این اردو یکی از آماده ترین بازیکنان تیمش بود و در تمام بازی های تدارکاتی به عنوان زوج پدرو به میدان رفت و توانست رضایت فریرا سرمربی پرتغالی را جلب کند تا جایی که این مربی ابراز امیدواری کرد تا با درخشش این مدافع ایرانی فصل خوبی را تجربه کنند.


السد که در حال حاضر از پورعلی گنجی، ژاوی و الهیدوس به عنوان بازیکنان خارجی خود بهره می برد بنا به اعلام رسانه های قطری به دنبال جذب مهاجمی جدید است تا خط حمله اش را تقویت کند که در بین گزینه های این باشگاه دو مهاجم از رومانی و تونس در صدر فهرست قرار دارند، بازیکنانی که در لیگ فرانسه و رومانی آمار خوبی از خود برجای گذاشته اند.

دیدگاه‌ها