کد: 135666720 شهریور 1395 ساعت 02:445.4K بازدید

در ضربات پایانی دقت لازم را نداشتیم

فلفی: برای صعود از گروهمان تلاش می کنیم

سرمربی تیم ملی فوتبال 5 نفره ایران بعد از تساوی برابر ترکیه اظهار امیدواری کرد که از گروه خود به مرحله بعد صعود کنند.
فلفی: برای صعود از گروهمان تلاش می کنیم

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، جواد فلفی بعد از تساوی تیم ملی فوتبال 5 نفره نابینایان و کم بینایان مقابل ترکیه در نخستین دیدارش در بازی های پارالمپیک ریو گفت: ترکیه تیم بسیار خوبی است که قهرمان اروپا شده و با نظر می رسید تمامی مسابقات ما را آنالیز کرده بود.

 

وی ادامه داد: تیم های خوبی در گروه ما هستند که همه در قاره های خودشان قهرمان شده اند. ترکیه قهرمان اروپا، مراکش قهرمان آفریقا و برزیل که قهرمان جهان است؛ پس ما در گروه سختی قرار گرفته ایم؛ با این حال تلاش می کنیم که از گروه خودمان صعود کنیم.

 

سرمربی تیم ملی فوتبال پنج نفره درباره موقعیت های از دست رفته بازی نیز تاکید کرد: توپ و میدان در اختیار بچه های ما بود که متاسفانه در ضربات پایانی دقت لازم را نداشتیم. مخصوصا پنالتی دقایق پایانی بازی که می توانست نتیجه را به سود ما کند.

 

فلفی درباره میزبانی برزیلی ها در مسابقات پارالمپیک و امکاناتی که در اختیار تیم ها گذاشته اند گفت: انصافا مسابقات به خوبی برگزار می شود و میزبانی خوب است. تمرینات خودمان را بدون مشکل برگزار می کنیم و تاکنون 4 جلسه در زمین اصلی تمرین کرده ایم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار