کد: 136821107 آبان 1395 ساعت 00:20

درگیری لفظی مرفاوی با خبرنگار 90

مصاحبه سرمربی صبای قم با دوربین برنامه نود نیمه تمام ماند.
درگیری لفظی مرفاوی با خبرنگار 90

به گزارش "ورزش سه"، صمد مرفاوی پس از کنفرانس خبری دیدار صبای قم و پدیده مشهد به سمت میکسدزون ورزشگاه یادگار امام رفت تا با دوربین برنامه نود گفت‌وگو داشته باشد اما پس از یکی، دو سوال خبرنگار این برنامه از او پرسید:«آیا قبول دارید داوری امروز به نفع شما بود؟» که مرفاوی از طرح این سوال ناراحت شد و گفت نباید به این شکل از او پرسش شود.


خبرنگار برنامه نود نیز به مرفاوی می‌گفت هدف خاصی از طرح این سوال نداشته چراکه هفته گذشته و پیش از آن وقتی صبا از داوری متضرر شده بود نیز به مسئله داوری به همین شکل اشاره کرد که سرمربی صبا گفت اگر دوستانه این حرف‌ها را می‌خواهد بگوید دوربین را خاموش کند.


پس از این اتفاق و قطع کردن دوربین سرمربی صبا از حرف‌های این خبرنگار متقاعد نشد و می‌گفت باید از او درباره نحوه داوری سوال پرسیده شود نه اینکه داوری به نفع یا ضرر آنها بوده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

درگیری لفظی مرفاوی با خبرنگار 90 | ورزش سه