کد: 137532306 آذر 1395 ساعت 13:2234.3K بازدید

واکنش نسبت به سربازی نوراللهی و عالیشاه

موضوع سربازی دو ستاره پرسپولیس به دغدغه اصلی کادرفنی این تیم تبدیل شده است و برانکو ایوانکوویچ البته تلاش می کند به صورت حرفه ای با این مساله برخورد کند.
واکنش نسبت به سربازی نوراللهی و عالیشاه

به گزارش "ورزش سه"، در حالی که با توجه به پایان دوران تحصیلی دو بازیکن پرسپولیس باید دوران سربازی خود را پشت سر بگذارند، برانکو ایوانکوویچ امیدوار است این بازیکنان تصمیم درستی در این باره بگیرند.


سرمربی کروات پرسپولیس در حاشیه تمرین امروز در خصوص موضوع سربازی دو بازیکن تیمش گفت: ما این خبرها را فقط از رسانه‌ها شنیده‌ایم و از این جریان بی‌اطلاعیم. امید و احمد وظیفه‌ای نسبت به کشور خود دارند که باید آن را انجام دهند. این با خودشان است که چه زمانی خدمت سربازی خود را پشت سر بگذارند. همچنین وضعیت دانشگاه آنها نیز به خودشان مربوط است.


در این بین گفته می شود این دو بازیکن قادر خواهند بود با تعویق سربازی شان آن را به پایان فصل جاری موکول کنند و تا پایان فصل در خدمت سرخپوشان باشند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار