کد: 234416026 بهمن 1404 ساعت 03:161.1K بازدید

ورود کیوو به جنجال بزرگ: باستونی دایو نزد!

کریستین کیوو، سرمربی اینتر، تأکید کرد که آلساندرو باستونی در صحنه اخراج پیر کالولو شیرجه نزده است!
ورود کیوو به جنجال بزرگ: باستونی دایو نزد!

به گزارش "ورزش سه"، نراتزوری تا اینجای فصل موفق نشده بود هیچ‌کدام از تیم‌های بزرگ دیگر را شکست دهد و حتی در دیدار مقابل یوونتوس هم مجبور شدند تا دقیقه ۹۰ صبر کنند تا بتوانند تیم ۱۰ نفره را از پا درآورند.

آندره‌آ کامبیاسو به شکلی عجیب هم دروازه خودی و هم دروازه حریف را باز کرد تا بازی ۱-۱ شود، سپس کارت قرمز بحث‌برانگیز پیر کالولو از راه رسید. بعد از آن، ضربه سر فرانچسکو پیو اسپوزیتو با گل مانوئل لوکاتلی پاسخ داده شد.

در نهایت، شوت پیوتر زیلینسکی که از بین پاهای لوکاتلی عبور و میکله دی‌گرگوریو را غافلگیر کرد، نتیجه را ۳-۲ به سود اینتر رقم زد.

کیوو به اسکای اسپورت ایتالیا گفت:«این فصل می‌خواستیم بیشتر روی عملکرد تمرکز کنیم تا نتیجه، اما همان‌طور که شما مدام به من یادآوری می‌کردید، اینتر دو سال بود که در سری‌ A مقابل تیم‌های بزرگ پیروز نشده بود، بنابراین بازیکنان این فشار را احساس می‌کردند.

با قلب و شخصیت، کاری را که لازم بود انجام دادیم تا پیروزی را به خانه ببریم. چیزی که از این بازی با خودم می‌برم، همان اراده و عطش تیم برای ضربه زدن به حریفی است که از زمانی که لوچانو اسپالتی آمده، برای همه رقبا دردسرساز بوده است. آن‌ها تیمی فوق‌العاده هستند، هم از نظر گروهی و هم فردی.»

یوونتوس آن‌قدر از داوری و کارت قرمز کالولو که آن را «غیرقابل قبول و شرم‌آور» خواندند عصبانی بود که اسپالتی حاضر نشد با رسانه‌ها صحبت کند و به جای خود مدیران باشگاه، جورجو کیه‌لینی و دامین کومولی را فرستاد.

کیوو که معمولاً از صحبت درباره داوری پرهیز می‌کند، این بار نتوانست این صحنه را نادیده بگیرد. او گفت:«فکر می‌کنم تماس خیلی خفیفی بود، اما به هر حال تماس وجود داشت. وقتی در لیگ قهرمانان با موقعیت‌های مشابه روبه‌رو شدم، به بازیکنانم گفتم خودشان را در موقعیتی قرار ندهند که داور مجبور شود تصمیم بگیرد.» او در واقع به پنالتی بسیار تعیین‌کننده‌ای اشاره داشت که در پیروزی لیورپول مقابل اینتر اعلام شده بود.

2427563

«حتی اگر برخورد سبک باشد، باید قبول کنیم که برخورد سبک بود، اما بازیکن من آن تماس را حس کرد و با سرعت کامل در حال دویدن بود. کالولو بازیکن باتجربه‌ای است و باید بداند در چنین صحنه‌هایی نباید دستش را روی حریف بگذارد. باستونی دایو نزد.» 

کیوو همچنین می‌دانست که باستونی هم در خطر است، چون او قبلاً کارت زرد داشت و ممکن بود به خاطر تمارض هم اخراج شود. به همین دلیل در بین دو نیمه او را تعویض کرد.

سرمربی اینتر توضیح داد:«باستونی را تعویض کردم چون از کونسیسائو می‌ترسیدم، اما وقتی دیدم کونسیسائو هم تعویض شد، اگر می‌دانستم این اتفاق می‌افتد او را در زمین نگه می‌داشتم.»

کیوو که خودش مدافع بوده، درباره اینکه اگر چنین کارت قرمزی علیه خودش داده می‌شد چه واکنشی داشت، گفت:«اگر من کارت زرد داشته باشم، دستم را روی حریف نمی‌گذارم، مخصوصاً در ضدحمله‌ای که حریف از من جلو افتاده است.»

اینتر با وجود اینکه در هیچ‌کدام از بازی‌های رودررو مقابل تیم‌های بزرگ پیروز نشده بود، همچنان صدرنشین جدول سری‌ A بود و کیوو اعتراف کرد این آمار از نظر ذهنی روی تیم اثر گذاشته است.

او گفت:«امیدوارم بازی امشب نقطه عطفی باشد برای شکستن این سد ذهنی. من از عملکرد راضی نبودم، ما انرژی لازم را نداشتیم تا چیزی را که آماده کرده بودیم اجرا کنیم یا فوتبال خودمان را بازی کنیم. در نهایت، من این پیروزی را می‌پذیرم. امشب می‌شد اضطراب تیمی را حس کرد که دو سال بود بازی بزرگ نبرده بود و این فشار روی آن‌ها سنگینی می‌کرد.»

او ادامه داد:«باید به یوونتوس هم اعتبار بدهیم؛ آن‌ها با تحرک، کیفیت و سبک فوتبالی که اسپالتی دارد، برای ما مشکل ایجاد کردند. آن‌ها در فرم خوبی هستند و حتی با ۱۰ نفر هم توانستند بازی را مساوی کنند. وقتی ۲-۱ جلو بودیم، باید شرایط را بهتر کنترل می‌کردیم. ترس به تیم راه پیدا کرد، اما خوشحالم که تا آخر جنگیدیم و با گل زیبای زیلینسکی پیروز شدیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار