کد خبر : 1381380 | 30 آذر 1395 ساعت 16:55 | 9.7K بازدید | 0 دیدگاه

متخصصان قهرمانی جام حذفی در نیمه نهایی

سپاهانی ها در حالی به نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی کشور رسیدند که تخصص آنها در جام حذفی واقعا قابل توجه است.

متخصصان قهرمانی جام حذفی در نیمه نهایی 

به گزارش "ورزش سه"،سپاهانی ها در حالی به نیمه نهایی رسیده است که در نیمه نهایی جام حذفی 5 دوره آخرشان هیچ گاه به حریفان غیر اصفهانی نباخته است آنها تنها برابر ذوب آهن در نیمه نهایی جام حذفی برنده نشده اند.


*سپاهان در سال 82 برای اولین بار با  برد مقابل ذوب آهن به فینال رسید و برابر تیم فوتبال استقلال در مجموع 2 بازی رفت و برگشت 5-2 برنده شد.


*دو سال بعد، تیم فوتبال سپاهان در جام حذفی سال 84 برابر صبا برنده شد و بعد در فینال برابر پرسپولیس 2-2 کرد و در ضربات پنالتی 5-4 برنده و قهرمان شد.


*سپاهانی ها در سال 85 هم پرسپولیس را در نیمه نهایی بردند؛ سپس برابر صبا به فینال رسیدند و این بار هم در مجموع 2 بازی رفت و بر گشت با 5 گل برنده شدند.


*سپاهان در فینال سال 91 هم بعد از برد تیم استقلال با پرسپولیس در فینال به تساوی 2-2 رسید و بار دیگر تیم پرسپولیس را با شکست مواجه کرد.


*آنها پارسال برای اولین بار در 13 سال گذشته در نیمه نهایی حاضر شده اما برابر تیم فوتبال ذوب آهن مغلوب شده و به فینال نرسیدند.


***حالا سپاهان یک بار دیگر به مسابقه فینال جام حذفی نزدیک شده است و برنده دیدار استقلال و نفت تهران تیمی را که به فینال جام حذفی خواهد رسید را مشخص می کند.

دیدگاه‌ها