کد: 139246613 بهمن 1395 ساعت 22:0536.7K بازدید

اکبری:

وقتی در تیم ملی بودم غلامی شیر می‌خورد

 سرمربی تیم پیکان گفت: بازیکنی مثل عادل غلامی جایگاه آن را ندارد که از مربیان لیگ برتر انتقاد کند.
وقتی در تیم ملی بودم غلامی شیر می‌خورد

به گزارش "ورزش سه" از تسنیم، پیمان اکبری پس از شکست تیمش مقابل بانک سرمایه در هفته بیست و دوم لیگ برتر والیبال گفت: واقعاً برای بازیکنی مثل عادل غلامی متاسفم که می‌گوید مربیان ما چیزی بلد نیستند. وقتی در تیم ملی بازی می‌کردم او هنوز شیر می‌خورد. آنها راهی را می‌روند که ما 20 سال پیش رفتیم. بازیکنی مثل عادل غلامی جایگاه آن را ندارد که از مربیان لیگ برتر انتقاد کند، او باید درس بخواند تا بزرگ شود. بازیکنان بانک سرمایه نباید با این صحبت‌ها پیروزی خود را زیر سوال ببرند.

وی ادامه داد: باختیم ولی اعتراضی به نتیجه بازی یا مسائل دیگر نداریم. امیدوارم مسئولان فدراسیون سیستم ویدئوچک را ارتقا دهد چون در لیگی مثل ایتالیا هم سیستم ویدئوچک جای داوران خط را کاملا پر کرده است.

سرمربی تیم پیکان عنوان کرد: در این بازی جواد معنوی‌نژاد را در اختیار نداشتیم و فرهاد نظری افشار هم بیمار بود. من نمی‌خواستم به فرهاد نظری بازی بدهم ولی اساس فعالیت ما کار گروهی است.

اکبری گفت: متاسفانه هنوز سرنوشت بعضی از تیم‌ها در لیگ مشخص نشده و این یکی از بی‌نظمی‌های لیگ است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار