کد: 139790904 اسفند 1395 ساعت 12:5236K بازدید

احتمال کاهش محرومیت رحمتی 

همان طور که دیروز اسماعیل حسن زاده گفته بود درخواست تجدید نظرخواهی مهدی رحمتی مورد بررسی قرار گرفته و رای آن صادر شده است. 
احتمال کاهش محرومیت رحمتی 

به گزارش "ورزش سه"، این رای بعد از امضای دبیر کل ابلاغ خواهد شد.


مهدی رحمتی به خاطر اتفاقات دربی دو جلسه محروم شد که با توجه به دریافت کارت قرمز  و هم چنین یک جلسه محرومیت تعلیقی مجموعا چهار جلسه محروم شده است که محرومیت ناشی از کارت قرمز در بازی با ذوب آهن سپری شد و حال او باید سه جلسه محرومیت دیگر را سپری کند. 


از آنجایی که سید جلال بخشیده نشده و یک جلسه محرومیت خود را در بازی با سپاهان سپری کرد احتمال نقض دو جلسه محرومیت مهدی رحمتی یا به تعلیق در آمدن آن ضعیف است و شاید در بهترین حالت کمیته انضباطی قبول کند که مهدی رحمتی یک جلسه محرومیت را سپری کند و یک جلسه آن به حالت تعلیق در آید. در این صورت دروازه بان استقلال تهران سه جلسه محرومیت را پشت سر خواهد گذاشت. یک جلسه کارت قرمز. یک جلسه محرومیت ناشی از خطا در دربی. یک جلسه محرومیت تعلیقی به خاطر اتفاقات فصل گذشته با تراکتورسازی.

مهدی رحمتی در حال حاضر محرومیت ناشی از کارت قرمز را در بازی با ذوب آهن پشت سر گذاشته است و در صورتی که رای تازه کمیته انضباطی بنابر پیش بینی های ما باشد مهدی رحمتی دو جلسه دیگر از همراهی استقلال محروم است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

احتمال کاهش محرومیت رحمتی  | ورزش سه