کد: 141514021 اردیبهشت 1396 ساعت 21:42

شالکه مدافع همیشه مصدوم را به بایرن پس می دهد

باشگاه شالکه قصد ندارد قرارداد قرضی هولگر باداشتوبر، مدافع همیشه مصدوم آلمانی، را تمدید کند و قصد دارد این بازیکن را به بایرن پس بدهد.​​​​​​​
شالکه مدافع همیشه مصدوم را به بایرن پس می دهد

به گزارش "ورزش سه"، باداشتوبر که در چند فصل اخیر با مصدومیت های زیادی روبرو بوده، در این فصل هم تنها 10 بازی برای شالکه انجام داد.

 

البته قرارداد او با بایرن هم در همین تابستان به اتمام می رسد اما گفته می شود که بایرنی ها پیش از رفتن باداشتوبر به شالکه به او قول دادند که قراردادش را برای یک سال دیگر تمدید می کنند.

 

1198823

 

در مقابل شالکه تصمیم گرفته تا قرارداد یوگن کونوپلینکا که از سویا به خدمت گرفته را دائمی کند و همچنین به دنبال مذاکرات با چلسی برای بستن قرارداد جدیدی با بابا رحمان هستند.

 

کریستین هایدل، مدیر ورزشی شالکه به خبرنگاران گفت:" ما قرارداد دائمی با باداشتوبر امضا نمی کنیم. مربی تیم روز گذشته با هولگر صحبت کرد. او روز شنبه در دیدار با هامبورگ با تیم خداحافظی می کند."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شالکه مدافع همیشه مصدوم را به بایرن پس می دهد | ورزش سه