کد: 141526622 اردیبهشت 1396 ساعت 16:31

الهلال مرد سال سابق فوتبال آسیا را نمی‌خواهد 

الهلالی ها که پیش از این ناصر الشمرانی را به طور قرضی به تیم العین امارات منتقل کرده بودند اعلام کردند تمایلی ندارند این بازیکن را به تیم بازگردانند. 
الهلال مرد سال سابق فوتبال آسیا را نمی‌خواهد 

به گزارش "ورزش سه"، رامون دیاز، سرمربی آرژانتینی تیم الهلال عربستان عنوان کرده است تمایلی ندارد ناصر الشمرانی را به تیم بازگرداند تا این بازیکن همچنان در تیم العین امارات حضور داشته باشد، این در حالیست که مرد سابق فوتبال آسیا به صورت قرضی و یک ساله به تیم العین امارات منتقل شده و قرار بود پس از پایان بازی های این فصل به جمع آبی ها بازگردد. 


رامون دیاز به مسئولان باشگاه الهلال اعلام کرده است نیاز به یک مهاجم خارجی دارد تا کمبود بازیکن در خط حمله الهلال را جبران کند، او اعلام کرده مهاجمی با کیفیت بالاتر از ناصر الشمرانی را برای آبی پوشان می خواهد.  


این اتفاق در حالی می افتد که العینی ها هنوز نظر نهایی خود را در رابطه با ادامه همکاری با الشمرانی مطرح نکردند و مشخص نیست مسئولان این تیم تمایلی به ادامه همکاری با مرد سابق فوتبال آسیا دارند یا خیر.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

الهلال مرد سال سابق فوتبال آسیا را نمی‌خواهد  | ورزش سه