کد: 142519812 تیر 1396 ساعت 16:4541.1K بازدید

افشای جزئیات درگیری بایرنی‌ها در فینال کنفدراسیون‌ها

دیدار فینال جام کنفدراسیون ها یکی از پربرخوردترین دیدارهای این جام بود؛ اما عجیب ترین صحنه آن را دو هم تیمی رقم زدند.
افشای جزئیات درگیری بایرنی‌ها در فینال کنفدراسیون‌ها

به گزارش "ورزش سه"، در اواسط نیمه دوم بود که ارسال توپ روی دروازه شیلی، باعث برخورد جاشوا کیمیچ و کلودیو براوو شد. بازیکن جوان آلمان که معتقد بود دروازه بان حریف تعمدا به او ضربه زده، دوباره به سمت او رفت و این آغاز درگیری ای بود که با دخالت آرتورو ویدال به اوج رسید.

 

 

1207570

 

 

ویدال در حمایت از براوو وارد صحنه شد و کیمیچ را به شکل عجیبی هل داد و اگر دخالت سایر بازیکنان نبود، این دو هم تیمی بایرنی ممکن بود زد و خورد شدیدتری داشته باشند. در نهایت داور مجبور شد به هر دو کارت زرد نشان بدهد.

 

حال نشریه بیلد از زبان ویدال جزئیات جدیدی از این درگیری را فاش کرد.

ستاره شیلیایی در مورد این تنش پرحاشیه به بیلد گفت:« هیچ اتفاق خاصی نیفتاد. فقط به کیمیچ گفتم که کمتر حرف بزند و بیشتر بازی کند. من و او همچنان دوست باقی خواهیم ماند.»

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار