کد خبر : 1470599 | 07 آبان 1396 ساعت 10:32 | 8.8K بازدید | 0 دیدگاه

اعتماد دوباره مدیران میلان به مونتلا

رسانه های ایتالیایی، از اعتماد دوباره سران باشگاه میلان به وینچنزو مونتلا، سرمربی میلان خبر دادند.

اعتماد دوباره مدیران میلان به مونتلا

به گزارش "ورزش سه"، میلان شب گذشته با شکست 2-0 مقابل یوونتوس، این هفته از سری آ را به پایان رساند و انها حالا در 11 بازی اخیر خود، 5 شکست متحمل شده اند. این شکست نشان داد که تیم آنها دچار مشکلات جدی است و قرار گرفتن در بین 4 تیم برتر تقریبا غیرممکن خواهد بود.

 

1145565

 

 

با این وجود، اسکای اسپورتس ایتالیا، کوریره دلو اسپورتس و مدیاست مدعی شدند که مدیران باشگاه با مونتلا دیداری داشته و نسبت به او ابراز اطمینان کردند.

 

در حقیقت این ملاقات، پس از بازی و به مدت دو ساعت بین مونتلا و مارکو فاسونه،مدیر باشگاه و میرابلی، مدیر ورزشی برگزار شد. بازی های پیش روی میلان ساده تر از بازی‌هایی است که تا به اینجا پشت سر گذاشته شده و مونتلا می‌تواند با کسب نتیجه در آنها وضعیت را تغییر دهد. اگر مونتلا اخراج شود، پائولو سوسا، گزینه اصلی جانشینی او خواهد بود. همینطور اسامی ماتزاری، اودو و گتوسو شنیده می‌شود.

دیدگاه‌ها