او نمیخواست نزدیک به مرز کره شمالی کار کند
بازگشت کره به کمپی که کلینزمن از آن وحشت داشت!
تیم ملی کره جنوبی بعد از مدتها به کمپ معروف تیم ملی این کشور برگشت. کمپی که یورگن کلینزمن از کار کردن در آن وحشت داشت.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی کره جنوبی در آستانه آخرین بازی خود در مقدماتی جام جهانی بعد از سالها به کمپ سابق تیم ملی این کشور برگشته است.
کره بعد از پیروزی 2-0 در خاک عراق به سرعت به کشورش برگشت و قرار است فردا آخرین بازی خود در مقدماتی را مقابل کویت برگزار کند. کرهایها در حالی در استادیوم جام جهانی سئول به مصاف کویت میروند که صعود مستقیمشان به جام جهانی را قطعی کردهاند.
کره جنوبی امروز با همه ستارههایش در حالی در کمپ پاجو تمرین کرد که دو سال بود دیگر از این کمپ استفاده نمیکرد. این کمپ ملی برای فوتبالیهای کره اهمیت خاصی دارد و برایشان نوستالژیک است. کمپ پاجو در سال 2001 و با امکانات روز جهانی ساخته شد تا کرهایها بتوانند در آن برای جام جهانی 2002 که در کشور خودشان برگزار میشود آماده شوند.

تیم ملی کره جنوبی بیش از بیست سال از این کمپ استفاده کرد ولی در نهایت با ساخته شدن کمپ جدید تیم ملی توسط فدراسیون فوتبال به محل جدید نقل مکان کرد. علت نقل مکان تیم ملی این بود که شهرداری پاجو از تیم ملی خواسته بود مبلغ اجاره پرداختی به شهرداری این شهر را به 2.6 میلیارد وون در سال افزایش بدهند. فدراسیون حاضر به پرداخت این مبلغ نبود و ساخت کمپ خودش را در چئونان آغاز کرد.

نقل مکان تیم ملی کره از کمپ پاجو یک علت جالب دیگر هم دارد. زمانی که یورگن کلینزمن هدایت کره جنوبی را بر عهده داشت اصلا مایل نبود در پاجو زندگی و کار کند. چرا که این شهر فاصله اندکی با مرز کره شمالی دارد و کلینزمن همیشه نگران بود که با افزایش تنشها بین دو کشور اتفاق بدی برای کمپ پاجو بیفتد.