به گزارش "ورزش سه"، استقلال که در دیدار رفت با تساوی 2 بر 2 موفق به متوقف کردن حریف قطری خود شده بود، با ارائه یک بازی هجومی الریان را با 2 گل سرور جپاروف و وریا غفوری شکست داد تا صدرنشینی خود را در این گروه تثبیت کنند.
هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا/ ساعت 20:00
ورزشگاه: آزادی/ تعداد تماشاگر: 37 هزار نفر
داور: کیم دونگ جین کمک ها: بانگ گیول و پانگ سانجونگ
اخطار:
روزبه چشمی (38)- امید ابراهیمی(92) از استقلال
گونزالو ویرا (13)- هارون جمعه(71) از الریان
سرمربی: وینفرد شفر
سرمربی: میشل لادروپ
شرح گل:
استقلال یک الریان صفر (دقیقه 4) - نفوذ فرشید اسماعیلی همراه با حرکت تکنیکی این بازیکن توپ را در محوطه شش قدم به جپاروف رساند و ضربه ستاره ازبکستانی استقلال با خوش شانسی و بعد از برخورد به مدافع الریان از خط دروازه عبور کرد.
استقلال 2 الریان صفر (دقیقه 56)- وریا غفوری با فریب دروازه بان از روی یک ضربه پنالتی دروازه الریان را باز کرد.
شرح بازی:
استقلال بازی را خیلی خوب و طوفانی آغاز کرد و خیلی زود هم به گل رسید. سرور جپاروف با تیزهوشی توانست از اولین موقعیت جدی آبی پوشان یک گل بسازد. استقلال فشار اولیه خود را تا اواسط نیمه اول حفظ کرد و اجازه نداد الریان از نیمه زمین خودش بیرون بیاید. اما با گذشت زمان تیم قطری توانست بازی را به تعادل بکشد و هرازگاهی مقابل دروازه استقلال ظاهر می شد. مدافعان استقلال با یک بازی منطقی اجازه کار را به تاباتا و دیگر بازیکنان الریان ندادند تا نیمه اول با یک گل به سود شاگردان شفر به پایان برسد.
استقلال نیمه دوم را نیز با گل آغاز کرد. داریوش شجاعیان با زیرکی یک ضربه پنالتی از مدافع الریان گرفت و وریا غفوری اولین گل آسیایی خود و گل دوم تیمش را به ثمر برساند. آبی پوشان در نیمه دوم جریان بازی را کنترل کردند و با دوندگی و دفاع منطقی اجازه کار را به بازیکنان الریان ندادند. این بازی در نهایت با 2 گل به سود آبی پوشان به پایان رسید تا تکلیف صدرنشینی در هفته آخر این رقابت ها مشخص شود.
دقایق حساس:
دقیقه 6 : حرکت فرشید اسماعیلی درون محوطه جریمه الریان با برخورد به مدافع این تیم قطری همراه شد که داور اعتقادی به ضربه پنالتی نداشت.
دقیقه 9 : حمله همه جانبه استقلال با حرکت شجاعیان درون محوطه جریمه الریان تکمیل شد اما ضربه وریا غفوری از بالای دروازه به اوت رفت.
دقیقه 14 : حرکت پا به توپ فرشید اسماعیلی به درون محوطه جریمه الریان ختم شد ولی این بازیکن در کمند مدافعان حریف گیر افتاد و ضربه اش راهی به دروازه تیم قطری پیدا نکرد.
دقیقه 20 : ضربه زمینی تاباتا از پشت محوطه جریمه استقلال از کنار دروازه به اوت رفت.
دقیقه 28 : کار ترکیبی استقلال با مثلث حیدری، ابراهیمی و وریا شکل گرفت که در نهایت یک ضربه کرنر برای آبی پوشان در پی داشت.
دقیقه 40 : کنترل توپ توسط فرشید اسماعیلی درون محوطه جریمه الریان و ضربه محکم او که آسمان را شکافت.
دقیقه 55 : نفوذ داریوش شجاعیان از سمت چپ با حرکت تکنیکی این بازیکن همراه شد و توانست با زیرکی خاصی از مدافع الریان یک ضربه پنالتی بگیرد.
دقیقه 60 : شوت سرکش عبدالرزاق حمدالله از پشت محوطه جریمه به تیر عمودی استقلال برخورد کرد.
دقیقه 67 : ضربه داریوش شجاعیان با پای چپ از گوشه محوطه جریمه الریان با اختلاف از بالای دروازه به اوت رفت.
دقیقه 82 : شوت زمینی بازیکنان الریان را حسینی با یک دست مهار کرد.
بهترین بازیکن:
سرور جپاروف و فرشید اسماعیلی با ارائه نمایشی فوق العاده بهترین های استقلال در این دیدار بودند. جپاروف گل اول را با زیرکی و فرصت طلبی زد و در طول بازی هم در میانه میدان نقش یک پاسور هوشمند را ایفا کرد. فرشید اسماعیلی هم با دادن چهارمین پاس گل آسیایی اش در تمام برنامه های هجومی تیمش نقش موثری داشت و با حرکات پا به توپ خود بارها دفاع الریان را بهم ریخت. داریوش شجاعیان نیز با دوندگی های بی امان و حرکات پا به توپش مهره موثر شفر در ترکیب آبی پوشان بود. او با حرکات ترکیبی خودش بارها از کناره ها نفوذ کرد و برای هم تیمی هایش ایجاد موقعیت کرد.