کد: 153261531 خرداد 1397 ساعت 20:37

ستاره کلمبیا تهدید به مرگ شد

کارلوس سانچس موره نو، هافبک دفاعی 32 ساله تیم ملی کلمبیا به دلیل اخراج در بازی مقابل ژاپن تهدید به مرگ شده است.
ستاره کلمبیا تهدید به مرگ شد

به گزارش "ورزش سه"، کلمبیا بازی اول خود در جام جهانی را با نتیجه 1-2 به ژاپن واگذار کرد. این تیم در همان ابتدای بازی به دلیل اخراج سانچز ده نفره شد.

 

 

1312711

 

 

هافبک دفاعی باشگاه اسپانیول که یکی از مهره های ثابت و تاثیرگذار کلمبیا محسوب می شود، برای بلوکه کردن شوت کاگاوا مجبور به استفاده از دست خود شد تا از گل خوردن تیمش جلوگیری کند و به همین دلیل مستقیما با دریافت کارت قرمز اخراج شد. در نهایت کلمبیا ده نفره بازی را 2-1 واگذار کرد.

 

طبق ادعای گاردین، سانچز پس از بازی، پیام های تهدید به مرگ دریافت کرده است و پلیس کلمبیا نیز تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده است.

در جام جهانی 1994، اسکوبار، مدافع کلمبیا به دلیل گل به خودی در بازی مقابل آمریکا در بازگشت به کلمبیا به قتل رسید.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ستاره کلمبیا تهدید به مرگ شد | ورزش سه