کد: 153565812 تیر 1397 ساعت 10:32

خداحافظی هافبک ژاپن از رقابت های ملی

کیسوکه هندا، هافبک تیم ملی ژاپن پس از شکست 3-2 این تیم مقابل بلژیک و حذف از جام جهانی، با رقابت های ملی خداحافظی کرد.
خداحافظی هافبک ژاپن از رقابت های ملی

به گزارش "ورزش سه"، هندا که چندین فصل در اروپا حضور داشت و در تیم‌هایی مثل زسکامسکو و میلان بازی کرد، شب گذشته اعلام کرد که از فوتبال ملی کناره گیری کرده است.

 

 

1313723

 

 

او گفت:" من دوران فوتبالم در تیم ملی ژاپن را به پایان می‌رسانم. خوشحالم، زیرا ما بازیکنان جوان زیادی در اختیار داریم و می‌خواهیم تاریخ فوتبال ژاپن را دوباره بنویسیم."

 

هندا در سال 2008، اولین بازی اش را برای تیم ملی ژاپن انجام داد و در مدت 9 سال حضور در تیم ملی، 37 گل به ثمر رساند. هافبک 32 ساله آخرین گلش را مقابل سنگال در مرحله گروهی زد و به تنها بازیکن آسیایی تبدیل شد که در 3 جام جهانی اخیر، یک گل و یک پاس گل به ثبت رسانده است. او در حال حاضر در باشگاه پاچوکا مکزیک توپ می‌زند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

خداحافظی هافبک ژاپن از رقابت های ملی | ورزش سه