کد: 154395616 مرداد 1397 ساعت 15:21

جشن امضا؛ برنامه فردوسی پور برای مخاطبان

کتاب عادل به چاپ دهم رسید

کتاب هنر خوب زندگی کردن که پیش از این با استقبال مخاطبان روبرو شده بود به چاپ دهم رسید و به همین مناسبت جشن امضایی در نشر چشمه رایزن برگزار خواهد شد.
کتاب عادل به چاپ دهم رسید

به گزارش "ورزش سه"، عادل فردوسی پور که پیش از این اقدام به ترجمه دو کتاب کرده بود در سومین تجربه خود به سراغ کتاب هنر خوب زندگی کردن رفت. کتابی که با استقبال مخاطبان روبرو شد و در حالی که همزمان با آغاز به کار نمایشگاه کتاب وارد بازار شد  این روزها به چاپ دهم رسید.


این اتفاق مهم باعث شد تا عادل فردوسی پور به همراه ناشر این کتاب اقدام به برپایی جشن امضایی کنند. مراسمی که روز جمعه 19 مردادماه و از ساعت 17:30 الی 19:30 در نشر چشمه رایزن برگزار خواهد شد.


دو کتاب دیگر از عادل فردوسی‌پور به نام‌های فوتبال علیه دشمن (چاپ یازدهم) و هنر شفاف اندیشیدن (چاپ شصتم)، نیز توسط نشرچشمه به چاپ رسیده که با استقبال خوبی روبه‌رو شده است.

 

1325162

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

کتاب عادل به چاپ دهم رسید | ورزش سه