کد: 154410317 مرداد 1397 ساعت 11:326.5K بازدید

غیبت احتمالی هازارد و کانته در بازی اول چلسی

مائوریزیو ساری، سرمربی چلسی تایید کرد که به احتمال فراوان از هازارد و کانته در دیدار اول لیگ مقابل هادرزفیلد تاون استفاده نخواهد کرد.
غیبت احتمالی هازارد و کانته در بازی اول چلسی

به گزارش "ورزش سه"، بازیکنان حاضر در نیمه نهایی جام جهانی، دیرتر به جمع بازیکنان چلسی در پیش فصل اضافه شدند. ادن هازارد نیز که به همراه تیم ملی بلژیک به نیمه نهایی رسید، دیرتر از دیگران به اردو اضافه شد و حال ساری تاکید کرد که بعید است از آنها برای چلسی استفاده کند.

 

 

 


او گفت:" بازیکنان ما دیروز یا روز قبلش به تیم اضافه شدند. با توجه به تمرینی که پشت سر گذاشتند، بهتر بود بیشتر از 25 دقیقه بازی نکند. این را مربی بدنساز تیم تشخیص داد. آنها باید تمرین کنند. از آنها راضی هستم. می‌توانم از فردا با تمام بازیکنانم برای اولین بار تمرین کنم، بنابراین سه روز برای بازی اول فرصت داریم.

 

بازی بعدی برای ما خیلی خیلی مهم خواهد بود. فکر نمی‌کنم بازیکنانی که تازه اضافه شده اند در بازی اول حاضر باشند، مخصوصا اینکه همگی آنها با هم در زمین باشند."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

غیبت احتمالی هازارد و کانته در بازی اول چلسی | ورزش سه