به گزارش "ورزش سه"، شایعات فراوانی که در ماه های اخیر در مورد انتقال تیبو کورتوا 26 ساله از چلسی به رئال مادرید وجود داشت بالاخره به حقیقت پیوست و حالا کورتوا والیبال را شروع علاقه خود به ورزش دانسته و می گوید ابتدا مدافع چپ بوده و بعدها سنگربان شده است.
کورتوا گفت: "سبک دروازه بانی من توام با آرامش و اعتماد به نفس بوده و من واکنش های خوبی از خود نشان می دهم. برخی اوقات به خاطر قد بلندم پرش هایی دارم که دیگر دروازه بان ها از آن عاجزند. من تجربه فراونی داشته و در تورنمنت های بزرگی به میدان رفته ام اما زمانی که شما می خواهید عنوان را فتح کنید به صورت تیمی امکان رسیدن به آن وجود دارد.
پدر و برادران من علاقه زیادی به والیبال داشتند و زمانی که من کوچک تر بودم ما یک زمین ساحلی والیبال داشتیم و من علاقه زیادی داشتم روی زمین شیرجه بزنم.
وقتی فوتبال خود را شروع کردم مدافع چپ بودم اما در سیستم چرخشی درون دروازه قرار گرفتم و شما می توانید ببینید که استعداد آن را نیز داشتم و حالا در این موقعیت حضور دارم."