کد: 243080931 شهریور 1405 ساعت 07:551.3K بازدید

سنگاپور هم حریف دختر ایران نشد

سعیدآبادی در جستجوی مدال طلای ناگویا

فاطمه زهرا سعیدآبادی به مرحله نیمه نهایی بازی های آسیایی در رشته کاراته راه یافت.
سعیدآبادی در جستجوی مدال طلای ناگویا

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه رقابت‌های کاراته بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی-ناگویا، فاطمه زهرا سعیدآبادی با کسب دومین پیروزی خود به مرحله نیمه‌نهایی وزن ۵۵- کیلوگرم صعود کرد و یک گام دیگر به مدال نزدیک شد.

سعیدآبادی در مرحله یک‌چهارم نهایی وزن ۵۵- کیلوگرم به مصاف حافظان ماریسا از سنگاپور رفت و در یک مبارزه یک‌طرفه، در حالی که ۸ ثانیه به پایان مبارزه باقی مانده بود با نتیجه ۹ بر یک از سد حریف خود گذشت و راهی مرحله نیمه‌نهایی شد.

نماینده کشورمان در نخستین مبارزه خود نیز پیش از پایان مبارزه با نتیجه ۸ بر صفر مقابل پا توروانخسای از لائوس به برتری رسیده بود.

سعیدآبادی تا دقایقی دیگر در مرحله نیمه‌نهایی به روی تاتامی خواهد رفت تا برای صعود به دیدار نهایی و قطعی‌کردن مدال تلاش کند.

پیش از این و در رقابت‌های امروز (سه‌شنبه)، تیم کاتای تیمی بانوان ایران با ترکیب فاطمه صادقی، سپیده امینی و زینب‌السادات حسینی به دیدار نهایی راه یافته بود و علی‌اصغر آسیابری نیز با صعود به فینال وزن ۸۴- کیلوگرم، مدال نقره خود را قطعی کرده بود.

دیدارهای فینال رقابت‌های کاراته عصر امروز برگزار خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار