به گزارش "ورزش سه"، دومین دربی استان خوزستان در این فصل از رقابت های لیگ برتر امشب در آبادان میان صنعت نفت و استقلال خوزستان انجام شد. آبی های اهواز که پس از کسب یک تساوی امیدوار کننده مقابل پرسپولیس به این بازی آمده بودند، سودای ادامه نتایج امیدوار کننده را در سر داشتند و در مقابل صنعت نفت که در دیدار هفته قبل خود مقابل پدیده شکست خورده بود، تحت فشار بود که در بازی خانگی ناکامی های گذشته را جبران کند. هر دو تیم در نیمه پایینی جدول قرار داشتند و به دنبال اولین برد فصلشان بودند.
هفته چهارم لیگ برتر جمعه 26/5/97
استادیوم: تختی آبادان
داور: علی میرغفاری کمک داوران: رضا سخندان – محمد عطایی – پیمان فرخی مهر
ناظر: عبود سنگاشکن
صنعت نفت آبادان:
سرمربی: پائولو سرجیو
استقلال خوزستان:
سرمربی: داریوش یزدی
اخطار:
کرار جاسم(53) از صنعت نفت
مهرداد پورابوالقاسم(60) از استقلال خوزستان
شرح گل:
صنعت نفت ابادان 1 - استقلال خوزستان 1 ( میلاد جهانی - 62) میلاد جهانی در سمت راست دفاع استقلال خوزستان یک و دوی خوبی با کرار جاسم کرد و هافبک عراقی با یک چرخش زیبا توپ را به او برگرداند. جهانی از زاویه بسته با پورحمیدی تک به تک شد و توانست با یک ضربه دقیق توپ را وارد دروازه کند.
صنعت نفت ابادان 1 - استقلال خوزستان 2 ( وحید خشتان - 66) پاس بلندی که به گوشه محوطه جریمه نفت رسید، با یک ضربه سر از احمد آل نعمه به وحید خشتان رسید و این پدیده جدید استان خوزستان با ضربه پای راست تماشایی توپ را وارد دروازه صنعت نفت کرد.
صنعت نفت ابادان 2 - استقلال خوزستان 2 ( کرار جاسم - 74) در صحنه ای که بازیکنان صنعت نفت در حال اعتراض به داور برای خطای پنالتی بودند، توپ مقابل پای کرار جاسم قرار گرفت و این هافبک عراقی با یک بغل پای راحت و زمینی، ضربه مطمئنی به سمت دروازه حریف زد و دومین بار نتیجه را به تساوی کشاند.
شرح بازی:
در طول بازی تلاش های زیادی از سوی هر دو تیم صورت گرفت. نیمه اول موقعیت های کمی داشت که سهم میزبان در آنها بیشتر بود؛ اما با این حال، تیم استقلال بود که روی یک حرکت عمقی خوب و با ضربه تماشایی وحید خشتان، از حریف پیش افتاد. صنعت نفت نیمه دوم را طوفانی آغاز کرد و پس از انجام دو تعویض نبض بازی را در اختیار گرفت. حاصل این تلاش ها پس از یک و دوی خوب سمت چپ و پاس عالی کرار جاسم، گلی بود که میلاد جهانی وارد دروازه استقلال کرد. میهمان اهوازی این بازی اما دست بردار نبود و خیلی زود دوباره به گل رسید. زننده این گل هم مثل سایر گل های این فصل استقلال خوزستان، کسی نبود جز وحید خشتان. در ادامه بازی صنعت نفت سراپا حمله شد و در یکی از موقعیت ها توسط کرار جاسم عراقی به گل دوم خود دست پیدا کرد. بقیه حملات نفتی ها و معدود ضدحملات استقلال که تا دقایق آخر هم ادامه داشت، به سرانجام نرسید و بازی با تساوی 2-2 خاتمه یافت.
بازیکن برتر: وحید خشتان
استقلال خوزستان در رتبه های پایین جدول رده بندی لیگ قرار دارد اما داریوش یزدی در تیمش یک پدیده به لیگ معرفی کرده است. وحید خشتان که از لیگ دسته دو به تیم استقلال رسیده، تا قبل از این بازی هر 2 گل استقلال در لیگ را به ثمر رسانده بود. او اولین بازیکن دو گله فصل هم لقب گرفته بود. خشتان امشب هم به شکلی خیره کننده درخشش خود را ادامه داد و توانست با دو ضربه تماشایی با پای راست، یکی در نیمه اول و دیگری در نیمه دوم، صنعت نفت را دو بار در معرض باخت خانگی قرار دهد. او حالا تنها 4 گله لیگ و آقای گل فعلی لیگ برتر است.
اتفاق ویژه:
بی شک دبل خشتان و تبدیل شدن به اولین بازیکن 3 گله و پس از آن اولین بازیکن 4 گله لیگ برتر اتفاق مهمی بود که برای این هافبک 26 ساله استقلال خوزستان رخ داد. او تمام گل های تیمش تا به اینجای فصل را به ثمر رسانده و از این حیث نیز رکورد عجیبی دارد.
دیگر اتفاق مهم این بازی برگشتن کرار جاسم به میادین بود. کرار پس از رفع مشکلات قراردادش امشب برای اولین بار در لیگ هجدهم به میدان رفت. کرار بدون اینکه از شرایط مسابقات دور باشد، با آمادگی کامل 90 دقیقه بازی کرد و اتفاقا با یک گل و یک پاس گل، ناجی بزرگ تیمش بود. اتفاقات و اعتراض های همیشگی هافبک عراقی هم امشب در میان درخشش او به چشم خورد که البته اتفاق تازه ای نبود.
دقایق حساس:
حاشیه: