کد: 154986907 شهریور 1397 ساعت 12:15

بغداد بالاتر از مسی و رونالدو

بونجاح بهترین گلزن سال ۲۰۱۸

بغداد بونجاح مهاجم تیم السد قطر آمار بهتری نسبت به کریستیانو رونالدو و لیونل مسی و در سال 2018 دارد.
بونجاح بهترین گلزن سال ۲۰۱۸

به گزارش "ورزش سه"، از ابتدای سال 2018 میلادی مهاجم الجزایری تیم السد عملکرد بسیار خوبی داشته و توانسته آمار گلزنی قابل توجهی را به ثبت برساند. او از ابتدای امسال 13 گل در لیگ ستارگان قطر به ثمر رساند و همچنین با 2 گلی که در مقابل استقلال زد، در لیگ قهرمانان آسیا 11 گله شد. وی در فصل جدید لیگ ستارگان قطر نیز در 3 هفته 10 گل به ثمر رسانده تا مجموع تعداد گل هایش در سال میلادی جاری به عدد 34 برسد.

 

کریستیانو رونالدو ستاره سابق رئال مادرید نیز امسال 34 گل به ثمر رسانده است. او فصل گذشته آقای گل لیگ قهرمانان اروپا شد و احتمالا بغداد نیز به چنین عنوانی خواهد رسید. نکته قابل توجه این که او این فصل هنوز گلزنی نکرد و هر 34 گل را از ژانویه 2018 تا پایان فصل قبل به ثمر رساند. رونالدو البته 4 گل هم در جام جهانی زد.

 

پایین تر از این دو لیونل مسی قرار دارد که 32 گل زده است. مسی در لالیگای امسال 2 گل زده و در لیگ قهرمانان هم 6 گل زد. ستاره آرژانتینی تیم بارسلونا مسابقات لیگ سال میلادی جاری 19 گل زد و همچنین 4 بار در کوپادل‌ری دروازه حریفان را فتح کرد.

 

بغداد بونجاح حالا چند ماه دیگر را تا پایان سال 2018 فاصله دارد و می تواند با ادامه این روند به رکورد 50 گل در یک سال میلادی هم برسد. او سال 2018 به سرخابی های پایتخت 4 گل زد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بونجاح بهترین گلزن سال ۲۰۱۸ | ورزش سه