کد: 155126413 شهریور 1397 ساعت 09:5318.5K بازدید

والدانو: رئال بدون رونالدو ریتم بهتری دارد

خورخه والدانو، بازیکن، مربی و مدیر ورزشی سابق رئال مادرید معتقد است که این تیم بدون رونالدو، منظم و با ریتم بهتری بازی می‌کند.
والدانو: رئال بدون رونالدو ریتم بهتری دارد

به گزارش "ورزش سه"، رئال در تابستان با 120 میلیون یورو با فروش رونالدو موافقت کرد و ستاره پرتغالی  راه یوونتوس را در پیش گرفت. در غیاب او، رئال در سه بازی اش در این فصل، سه پیروزی کسب کرده و نمایش های درخشانی داشته است. حال والدانو به تمجید از تیم امسال و تغییراتش پرداخت.

 

1333018

 

 

او گفت:" انگار که امسال رئال مادرید با ریتم بهتری بازی می‌کند و هارمونیک تر است، گل ها هم نتیجه این سبک بازی هستند."

 

والدانو سپس به تمجید از ماریانو دیاز، خرید رئال پرداخت و گفت:" او بازیکن بسیار متفاوتی نسبت به بنزما است. او گلزن به دنیا آمده و توانایی های متفاوتی در اختیار لوپتگی می‌گذارد. همچنین او می‌تواند کنار بنزما هم بازی کند. ماریانو یک برنده به دنیا آمده است."

 

والدانو در نهایت راجع به وینسیوس گفت:" او زمان لازم دارد تا با فوتبال در اینجا هماهنگ شود."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار