کد: 155477827 شهریور 1397 ساعت 15:0983K بازدید

این تیم قطعا قهرمان می شود

پسر توشاک به حرف آمد؛ برمی‌گردیم و جشن می‌گیریم!

فرزند جان توشاک بعد از قطعی شدن جدایی این مربی در پستی اینستاگرامی از هواداران تراکتورسازی تقدیر کرد.

به گزارش "ورزش‌سه"، جان توشاک ولزی وقتی به عنوان سرمربی تراکتورسازی کارش را شروع کرد، در اولین اقدام الکسیس پلازا فرزند ارشدش را به عنوان دستیار به ایران آورد و کنار خود قرار داد.


الکسیس پلازا توشاک در تمام 100 روز فعالیت توشاک در ایران همواره کنار او بود و نقش اول همه تمرینات و بازی های تراکتورسازی را بازی می کرد. حالا که توشاک باتجربه در نهایت سکوت و بدون اینکه صحبتی به زبان آورد، ایران را ترک کرده پسرش با انتشار پستی در اینستاگرام به این موضوع واکنش نشان داده است.

 

1337401


فرزند ارشد جان توشاک در این باره نوشته است: «این روزها برای ما و همچنین خانواده تراکتور روزهای سختی است و ما با هم تصمیم گرفتیم که همکاری خود را به پایان برسانیم. من کلماتی نمی توانم برای تشکر و قدردانی از مردم تبریز پیدا کنم و فقط می گویم که واقعا دوست تان دارم.»


وی در ادامه آورده است: « بدون شک این تیم قهرمان لیگ خواهد شد و من به شما قول می دهیم که برمی گردیم تا با هم جشن قهرمانی بگیریم. استوار باش تراکتور، زنده باد آذربایجان و متشکرم از ایران.»

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

پسر توشاک به حرف آمد؛ برمی‌گردیم و جشن می‌گیریم! | ورزش سه