کد: 155624802 مهر 1397 ساعت 15:4629.5K بازدید

چشمی و اسماعیلی استقلال را پرستاره می‌کنند

با بازگشت دو بازیکن استقلال به تمرینات این تیم برای بازی با پرسپولیس شکل پرستاره ای به خود خواهد گرفت.
چشمی و اسماعیلی استقلال را پرستاره می‌کنند

به گزارش "ورزش سه"، روزبه چشمی و فرشید اسماعیلی دو بازیکن استقلال هستند که به دلیل مصدومیتی که در بازی با السد نصیب شان شد نتوانستند برابر نساجی به میدان بروند.


با این حال این دو بازیکن در تمرین روز گذشته بدون مشکل تمام آیتم های تمرینی را پشت سر گذاشتند و بدون شک هیچ مشکلی برای بازی با پرسپولیس نخواهند داشت.


با این شرایط استقلال در بازی با پرسپولیس شکل کاملی دارد و این تیم بدون غایب سرشناس در این بازی حساس به میدان خواهد رفت.


استقلال در هفته های گذشته در هر بازی چند بازیکن خود را به دلیل مصدومیت و محرومیت در اختیار نداشت اما حالا آبی ها می توانند با ترکیب کامل خود به استقبال مهمترین بازی فصل بروند.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

چشمی و اسماعیلی استقلال را پرستاره می‌کنند | ورزش سه