کد: 156411005 آبان 1397 ساعت 10:27

زخم خورده‌های پرسپولیس مقابل ایرانی‌های الاهلی

امروز در ادامه رقابت های لیگ ستارگان قطر تیم متمول و پرستاره السد بعد از زخم خوردن از پرسپولیس مقابل دو لژیونر ایرانی شاغل در این کشور به میدان می رود.
زخم خورده‌های پرسپولیس مقابل ایرانی‌های الاهلی

به گزارش "ورزش سه"، امید ابراهیمی و محمدرضا خانزاده دو ستاره ایرانی عصر امروز در ترکیب اصلی الاهلی مقابل السد به میدان می روند تا یکی از حساس ترین بازی های شب پایانی هفته دهم لیگ ستارگان قطر برگزار شود.


روسای دوحه زخم خورده از مصاف با پرسپولیس در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا امروز در حالی به مصاف الاهلی می روند که انگیزه های زیادی برای کسب پیروزی و ادامه تاخت و تاز با الدحیل رقیب اصلی شان در صدرنشینی و قهرمانی این فصل دارند. از همین رو دو ستاره ایرانی کار بسیار دشواری مقابل السد و ستاره هایش پیش رو خواهند داشت.

 

1348593


مصاف الاهلی با السد امروز از ساعت 17:50 در ورزشگاه حمد بن خلیفه الاهلی آغاز می شود تا جنگ های دیدنی میان امید ابراهیمی و خانزاده با ستاره های السد رقم بخورد.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

زخم خورده‌های پرسپولیس مقابل ایرانی‌های الاهلی | ورزش سه