کد: 156696816 آبان 1397 ساعت 19:19

کیکه ستین:

واکنش جالب سرمربی بتیس به احتمال بازگشت لئو مسی

کیکه ستین، سرمربی رئال بتیس مدعی شد لیونل مسی نباید در دیدار هفته بعد مقابل این تیم بازی کند.
واکنش جالب سرمربی بتیس به احتمال بازگشت لئو مسی

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا یکشنبه بعدی در شرایطی به مصاف رئال بتیس خواهد رفت که اخباری در مورد احتمال بازگشت زودهنگام لیونل مسی و حضور در این دیدار شنیده شده است؛ اما کیکه ستین مدعی شد که اگر او بود، به لیونل مسی در بازی مقابل بتیس بازی نمی داد؛ زیرا این کار ریسک است و ممکن است سلامتی مسی را به خطر اندازد.

 

1351525

 

کیکه ستین گفت: "از نظر من، لیونل مسی باید صبر کند و اگر من بودم، به او در دیدار مقابل بتیس بازی نمی دادم. بعد از بازی بارسا برابر بتیس، 2 هفته تعطیلات به خاطر برگزاری بازی های ملی وجود دارد و لیونل مسی بیشتر زمان ریکاوری دارد.

 

هر زمین خوردن ممکن است پیامدهایی مهم برای مسی داشته باشد و با توجه به عملکرد خوب بارسلونا نیازی به ریسک کردن نیست. البته من دوست دارم لیونل مسی در زمین باشد؛ زیرا تماشای بازی او لذت بخش است. ما آماده دیدار برابر میلان و بارسلونا هستیم و سعی خواهیم کرد در این 2 دیدار خوب بازی کنیم و پیروز شویم."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

واکنش جالب سرمربی بتیس به احتمال بازگشت لئو مسی | ورزش سه