کد: 156825021 آبان 1397 ساعت 13:53

انتقاد کاپیتان میلان از رفتار ایگواین

آلیسو رومانیولی، کاپیتان میلان به انتقاد از گونسالو ایگواین و رفتارش در دیدار شب گذشته مقابل یوونتوس پرداخت.
انتقاد کاپیتان میلان از رفتار ایگواین

به گزارش "ورزش سه"، مهاجم آرژانتینی پس از جدایی از یووه، شب گذشته برای اولین بار با پیراهن میلان مقابل تیم سابقش به میدان رفت. او که یک پنالتی از دست داد، به خاطر یکی از تصمیمات داور بر سر او داد کشید و از زمین مسابقه اخراج شد. پس از بازی، کاپیتان میلان به انتقاد از رفتار مهاجم تیمش پرداخت.

 

1354053

 

 

او گفت:" ما کاری را که ممکن بود انجام دادیم، به نظرم موقعیت چندانی در این بازی نداشتیم. از شکست متاسفیم ولی حریف بهتر از ما بود. آنها یکی از بهترین تیم‌های اروپا هستند و ما تلاش کردیم که فرصت زیادی به آنها ندهیم. از بابت واکنش ایگواین متاسفیم. او بیش از حد عصبانی شد و خودش هم می‌داند که اشتباه کرد."

 

یووه با این پیروزی، جایگاه خود در صدر جدول را تحکیم کرد و اختلاف با ناپولی را به 6 و اختلاف با اینتر را به 9 امتیاز رساند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

انتقاد کاپیتان میلان از رفتار ایگواین | ورزش سه