کد خبر : 1571626 | 05 آذر 1397 ساعت 23:28 | 39.8K بازدید | 0 دیدگاه

پیشنهاد عجیب برای برگزاری دیدار برگشت ریور-بوکا

شهرداری جنوا پیشنهاد داد که دیدار برگشت تیم های ریورپلاته و بوکاجونیورز در فینال جام لیبرتادورس، در این شهر از ایتالیا برگزار شود.

پیشنهاد عجیب برای برگزاری دیدار برگشت ریور-بوکا

به گزارش "ورزش سه"، دیدار برگشت فینال جام لیبرتادورس بین دو غول فوتبال آرژانتین قرار بود شنبه شب در ورزشگاه مونومنتال، ورزشگاه اختصاصی ریورپلاته برگزار شود اما حمله گروهی از هواداران این تیم به اتوبوس حامل بازیکنان بوکا جونیورز، باعث مصدومیت تعدادی از آنها و در نهایت لغو بازی شد.

قرار بود این دیدار 24 ساعت بعد برگزار شود اما در نهایت این اتفاق رخ نداد و اکنون تکلیف برگزاری دیدار برگشت دو تیم فردا در جلسه کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی در آسانسیون، پایتخت پاراگوئه، مشخص می شود.

در این بین، مسئولان شهرداری شهر جنوا با ارسال نامه ای به دو باشگاه، پیشنهاد دادند که این دیدار در لوئیجی فراریس، ورزشگاه معروف این شهر که محل برگزاری دیدارهای تیم های جنوا و سمپدوریاست، برگزار شود.

 

1357477

 

در این نامه آمده است:" روسای عزیز، شهر ما از نظر تاریخی، فرهنگی و ورزشی به بوئنوس آیرس نزدیک است و رابطه ای جدا نشدنی ای با این دو باشگاه که در اوایل قرن بیستم توسط هموطنان مهاجر ما که از ایتالیا به آرژانتین رفته بودند، احساس می کنیم و حالا آنها دو قلوهای تیم های ما، جنوا و سمپدوریا هستند.

اتفاقات دردناکی که اخیرا رخ داد، احساسات ما را برانگیخت و باعث شد تا بار دیگر به دنبال ریشه های مان باشیم. بنابرین مایلیم به اطلاع شما برسانیم که شهر ما با افتخار آماده برگزاری دیدار مهم و باشکوه فینال جام لیبرتادورس و دربی پایتخت آرژانتین است."

دیدگاه‌ها