کد: 157199607 آذر 1397 ساعت 13:0249.9K بازدید

دوری سه هفته‌ای شماره 88

نعمتی جدال با ماشین سازی را از دست داد

هافبک پرسپولیس نیز به جمع غایبان دیدار مقابل ماشین سازی اضافه شد.
نعمتی جدال با ماشین سازی را از دست داد

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس در حالی که در دیدار مقابل ماشین سازی قادر به سود بردن از کمال کامیابی نیا به دلیل محرومیت و شایان مصلح به دلیل مصدومیت نبود، سیامک نعمتی را نیز از دست داد.


هافبک پرسپولیس در جدال مقابل تراکتورسازی دچار مصدومیت شده بود و روز گذشته تمرینات اختصاصی خود زیر نظر کادرپزشکی و بدنسازی پشت سر گذاشت تا وضعیت حضورش در این بازی مورد بررسی قرار گیرد.


در نهایت اعلام شد این بازیکن قادر به همراهی شاگردان برانکو در دیدار برابر ماشین سازی نخواهد بود تا مشکلات سرمربی سرخپوشان در تبریز افزایش یابد.

 

سیامک نعمتی از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شده و احتمالا سه هفته دور از میادین خواهد بود تا مشکلات این تیم با توجه به کمبود بازیکن افزایش یابد.


پرسپولیس در این بازی محمد انصاری، حسین ماهینی، شایان مصلح و سیامک نعمتی را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد و کامیابی نیا نیز به دلیل محرومیت قادر به همراهی تیم نیست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار