کد: 157259609 آذر 1397 ساعت 18:469.1K بازدید

شهباززاده: صدرنشینی آخر فصل مهم است

سجاد شهباززاده مهاجم تیم سپاهان می گوید یک برخورد در نیمه اول در محوطه جریمه پدیده وجود داشت اما کارشناس ها باید نظر بدهند.
شهباززاده: صدرنشینی آخر فصل مهم است

به گزارش "ورزش سه"، شهباززاده مهاجم سابق تیم استقلال این فصل عملکرد خوبی در تیم سپاهان داشته و به مهره فیکس این تیم تبدیل شده است. او در بازی امروز هم نمایش قابل قبولی داشت و یک ضربه هم زد که به تیر دروازه برخورد کرد.

او در میکسدزون درباره بازی حساس پدیده و سپاهان گفت: بازی خیلی خوبی در سطح تیم اول و دوم جدول بود. 

 

وی در ادامه با سوالی راجع به شرایط پدیده و این که آیا آن ها بازهم به صدر بازخواهند گشت یا خیر مواجه شد که گفت: همچین فکری ندارم و تمام سعی‌مان این است که جایگاه را حفظ کنیم. جایگاه آخر فصل مهم است اما بازی به بازی پیش می رویم و برای بازی بعدی تمرکز میکنیم.

شهباززاده در پایان نیز درخصوص صحنه مشکوک پنالتی روی خودش، اظهار داشت: باید فیلم را ببینم، برخورد بود اما این که پنالتی بود یا نه کارشناس ها باید نظر بدهند.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شهباززاده: صدرنشینی آخر فصل مهم است | ورزش سه