کد: 157326512 آذر 1397 ساعت 11:5319.1K بازدید

اعتراض تند توتی به اشتباه VAR

فرانچسکو توتی، اسطوره باشگاه رم پس از تساوی 2-2 تیمش مقابل اینتر مدعی شد که سیستم کمک داور ویدیویی باید یک پنالتی به نفع رم اعلام می‌کرد.
اعتراض تند توتی به اشتباه VAR

به گزارش "ورزش سه"، اوزه بیو دی فرانچسکو، سرمربی رم پس از بازی شب گذشته در کنفرانس خبری حاضر نشد و تنها توتی بود که در کنفرانس خبری شرکت کرد و پاسخ سوالات را داد.

 

 

1360060

 

 

او پس از تساوی 2-2 تیمش، به صحنه ای که مشکوک به پنالتی در محوطه جریمه اینتر بود اعتراض کرد و گفت:" همه صحنه را دیدند، اصلا نیازی به توصیف نیست. من می‌خواهم بدانم و همه ما می‌خواهیم بدانیم، چطور آنهایی که در اتاق کمک داور ویدیویی نشسته اند، خطا را ندیدند. همه ما با فاصله ای بسیار دورتر صحنه را دیدیدم.

 

به نظرم شرم آور بود. چرا با آنها تماس نمی‌گیرید تا بپرسید صحنه را دیدند یا نه. VAR برای چنین صحنه هایی طراحی شده است. روکی (داور مسابقه) ممکن است صحنه را دیده باشد یا ندیده باشد ولی این موضوع ما نیست. مسئولین VAR برخورد را دیده اند. نمی‌توان اینطور ادامه داد. ملاقات‌هایی انجام شده و بحث هایی درباره VAR انجام خواهد شد بحث‌هایی در این رابطه که چنین اتفاقاتی تکرار نشود. موضوع فقط رم نیست، بلکه ممکن است برای هر تیمی چنین چیزی اتفاق بیفتد. "

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اعتراض تند توتی به اشتباه VAR | ورزش سه