کد: 157412115 آذر 1397 ساعت 19:2726.3K بازدید

مجوز خروج رهبر افراطی های بوکا لغو شد

رافائل دی سیو، رهبر گروه افراطی لادوسه، نتوانست بوینس آیرس را به مقصد مادرید ترک کند.
مجوز خروج رهبر افراطی های بوکا لغو شد

به گزارش "ورزش سه"، به نقل از آاس، صبح امروز بود که رسانه های آرژانتینی اعلام کردند دی سیو به همراه مائورو مارتین و چند عضو دیگر گروه افراطی لا دوسه توانسته اند از قاضی سابرینا مرنا مجوز خروج از آرژانتین را دریافت کنند و اینکه امروز راهی مادرید خواهند شد.

 

 

1361150

 

 

موجی از ترس و نگرانی از این قضیه در مادرید و میان نیروهای امنیتی اسپانیا ایجاد شد چرا که دی سیو و گروهش عامل بسیاری از آشوب ها و اغتشاشات چند سال اخیر فوتبال آرژانتین هستند.

در پی انتشار این خبر، وزارت امنیت و عدالت آرژانتین دست به کار شد و مجوز خروج افراطی ها را باطل کرد و به این ترتیب آنها قادر به تماشای فینال لییرتادورس در مادرید نخواهند بود.

امروز یکی دیگر از افراد این گروه به نام ماسارو که خود را به مادرید رسانده بود نیز به آرژانتین دیپورت شد. گویا در پی این اتفاق وکیل دی سیو نیز به وی توصیه کرد که به دلیل دیپورت شدن احتمالی به مادرید سفر نکند و او با وجود داشتن مجوز نیز از رفتن به مادرید صرفنظر کرده بود.

 

بازی برگشت فینال لیبرتادورس بین بوکا و ریور ساعت 23 روز یکشنبه در سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مجوز خروج رهبر افراطی های بوکا لغو شد | ورزش سه