کد: 157566121 آذر 1397 ساعت 18:35

ادعای اسپورت بیلد:

یوفا در پی ایجاد تغییرات اساسی در لیگ قهرمانان

رئیس یوفا و رئیس اتحادیه باشگاه های اروپایی در حال مذاکره برای ایجاد تغییراتی جدید در شکل برگزاری لیگ قهرمانان هستند.
یوفا در پی ایجاد تغییرات اساسی در لیگ قهرمانان

به گزارش "ورزش سه"، سال‌هاست لیگ قهرمانان روزهای سه شنبه و چهارشنبه و در گروه هایی 8 گانه و چهار تیمی برگزار می شود. تا مدتی تیم های راه یافته به دور بعد، دوباره در 4 گروه 4 تیمی قرار می گرفتند؛ ولی سپس تصمیم بر این شد که پس از اتمام دور گروهی، 16 تیم راه یافته، به صورت حذفی، مقابل هم به میدان بروند.

اکنون الکساندر چفرین، رئیس یوفا و آنیلی، رئیس اتحادیه باشگاه های اروپایی در پی ایجاد تغییراتی جدید در بزرگترین رقابت باشگاهی دنیا هستند.

 

 

1362957

 

 

طبق ادعای بیلد، پیشنهاد شده است که رقابت ها به جای سه شنبه و چهارشنبه، به شنبه و یکشنبه منتقل شود تا بر تعداد بیننده های تلویزیونی افزوده گردد. برگزاری لیگ قهرمانان در وسط هفته و در حالی که ساعت برگزاری آن، برای مردم چین، 4 صبح است، دلیل این پیشنهاد بود. چین یک مارکت بزرگ برای یوفا محسوب می شود. به این ترتیب بازی های لیگ های داخلی به وسط هفته منتقل خواهند شد و در این صورت باید از تعداد تیم ها نیز کاسته شود.

 

همچنین پیشنهاد شده است که تعداد گروه ها به 4 عدد کاهش یابد و در هر گروه نیز 8 تیم قرار بگیرند. در حال حاضر، آلمان مخالفت جدی خود را با این شکل برگزاری اعلام کرده و بعید است چنین طرحی با استقبال دیگر کشورها نیز مواجه شود.

 

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

یوفا در پی ایجاد تغییرات اساسی در لیگ قهرمانان | ورزش سه