کد: 158223218 دی 1397 ساعت 16:02

فدراسیون فوتبال اسپانیا حق را به رئال داد

فدراسیون فوتبال اسپانیا شکایت رئال مادرید از داوری بازی با سوسیداد و نیز عملکرد وی ای آر را پذیرفت.
فدراسیون فوتبال اسپانیا حق را به رئال داد

به گزارش "ورزش سه"، به نقل از مارکا، دیدار رئال مادرید و سوسیداد یکشنبه شب با شکست کهکشانی ها در خانه به اتمام رسید. البته بازی حواشی داوری زیادی نیز به همراه داشت و به خصوص صحنه برخورد وینیسیوس با گلر سوسیداد که پنالتی اعلام نشد و حتی وی ای آر نیز دخالت نکرد، خشم هواداران و سران باشگاه را به دنبال داشت.

 

 

1370140

 

 

در پی این اتفاقات، باشگاه رئال شکایت رسمی خود را به فدراسیون فوتبال اسپانیا ارائه داد؛ شکایتی که مورد قبول واقع شد و رئیس کمیته داوران(ولاسکو کاربایو) پذیرفت که داوری بر ضد رئال بوده و VAR باید در صحنه مشکوک پنالتی دخالت می کرده با این حال او از عملکرد وی ای آر در 18 هفته سپری شده از لالیگا نیز دفاع کرد و آن را سیستمی مفید برای فوتبال دانست.

کاربایو به اطلاع سران رئال رسانده است که در جلسه پیش روی داوران، سعی خواهد شد تا اشتباهات گوشزد شده و در هفته های آینده تکرار نشوند و اینکه  تمام هدف کمیته داوران نیز بهبود عملکرد VAR است تا حقی از هیچ تیمی ضایع نشود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

فدراسیون فوتبال اسپانیا حق را به رئال داد | ورزش سه