کد: 158255219 دی 1397 ساعت 19:28

انتظار از خودم و هم بازی هایم بیشتر بود؛

اوساکو: باید برای ژاپنی‌ها بهتر بازی کنیم

گلزن تیم ملی فوتبال ژاپن می گوید برد سختی برای سامورائی ها رقم خورده ولی از کسب سه امتیاز ابراز خوشحالی کرد.
اوساکو: باید برای ژاپنی‌ها بهتر بازی کنیم

به گزارش "ورزش سه"، یوری اوساکو بعد از دیدار برابر ترکمنستان که با پیروزی 3 بر 2 ژاپنی ها همراه شد، در گفتگو با خبرنگاران در میکسدزون خبری بازی گفت : فکر می کنم می توانیم خیلی بهتر بازی کنیم. انتظارم از خودم و هم بازی هایم این است که نمایش بهتری برای هواداران ژاپن داشته باشیم.


وی ادامه داد: این خیلی خوب است در روزی که خوب نبودیم به سه امتیاز رسیدیم و البته به نظرم امروز این فرصت را داشتیم که گل های بیشتری بزنیم.


اوساکو که دو بار برای ژاپنی ها مقابل ترکمنستان گلزنی کرد، در این مورد افزود: حس خوبی دارم که دو گل برای تیم ملی زدم و الان هم می خواهم استراحت و تمرین خوبی برای دومین بازی داشته باشیم تا صعودمان به دور بعد قطعی شود. این بازی از لحاظ فردی برای ما خیلی خوب بود ولی مهم تر کسب سه امتیاز بود. کار سختی بود ولی خوشحالیم انجام شد.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اوساکو: باید برای ژاپنی‌ها بهتر بازی کنیم | ورزش سه