کد: 158646004 بهمن 1397 ساعت 17:5110.4K بازدید

مهاجمان بومی دیگرجایی درباشگاه ها ندارند

عدم ظهور مهاجم، دلیل اصلی افت عربستان

هواداران تیم ملی عربستان علت بارز افت تیم ملی عربستان در این چند سال را مربوط به عدم ظهور یک مهاجم شاخص در فوتبال این کشور می دانند .
عدم ظهور مهاجم، دلیل اصلی افت عربستان

به گزارش "ورزش سه"،  تیم ملی عربستان که زمانی یکی ازمدعیان همیشگی جام ملت های آسیا به شمارمی رفته است در جام هجدهم حرفی برای گفتن نداشت تا بعد از شکست تحقیر آمیز در مرحله مقدماتی  مقابل قطر  این بار در برابر ژاپن هم در مرحله یک هشتم نهایی بازی را واگذار کرد تا تنها با  دو برد از جام خداحافظی کنند .


 در همین ارتباط هواداران این تیم با ابراز  ناراحتی از این موضوع اعلام داشتند که یکی از دلایل بارز ضعف تیم ملی عدم ظهور یک مهاجم طراز اول در یک دهه اخیر فوتبال این کشور است.


 این در شرایطی است که سعودی ها در جام جهانی 1994 از دو مهاجم بزرگ فوتبال آسیا مثل سعید العویران و سامی الجابر بهره می بردند و بعد از این نسل مهاجمی مثل یاسر القحطانی  در پیکان خط حمله این تیم وجود داشت که توانایی باز کردن هر دروازه ای  لااقل در سطح آسیا را داشتند.


 هواداران سعودی دلیل عدم تولید مهاجم را روی آوردن باشگاه های این کشوربه مهاجمین غیربومی می دانند  که همین موضوع باعث می شود که دیگر شاهد بازیکنانی از آن دست نباشیم.


منتقدان تیم ملی با وجود این که از خیلی از جهات با خوزه آنتونیو پیتزی سرمربی تیم ملی مشکل دارند اما این را می پذیرند که دست سرمربی تیم ملی برای استفاده از مهاجمان با کیفیت  کاملا بسته است و از این منظر نمی توان به  وی ایرادی وارد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

عدم ظهور مهاجم، دلیل اصلی افت عربستان | ورزش سه