کد: 158848212 بهمن 1397 ساعت 18:1511.4K بازدید

زوج معز- عفیف، تیری مخوف در قلب آسیا

اکرم عفیف با ارسال دهمین پاس گل خود باعث شد تا معز علی علاوه بر تثبیت آقای گلی‌اش رکورد علی دایی را هم بشکند.

به گزارش "ورزش‌ سه"،  گویا باید زوج اکرم عفیف و معز علی را مخوف ترین زوج آسیا بدانیم. زوجی که قطر را در آستانه آرزوی دیرینه‌اش یعنی قهرمانی در قاره کهن قرار داده است.


اکرم عفیف می‌سازد معز علی کار تمام می‌‎کند. صحنه‌ای تکراری برای مردم این کشور در جام ملت‌های آسیا که حالا آن‌ها را در فینال قرار داده است. هافبک تکنیکی باشگاه السد قطر که به عنوان آقای پاس گل آسیا شناخته می‌شود در بازی فینال هم از سمت چپ زمین حرکت تکنیکی انجام و با یک پاس فنی و آرام توپ را در اختیار معز علی قرار داد تا او با یک قیچی برگردان، رشته تفکر ژاپن برای قهرمانی پنجم در آسیا را پاره کند.


اکرم عفیف در صحنه گل دوم هم موثر عمل کرد. او با حضور به موقع در پشت محوطه جریمه با پاسی آرام عبدالعزیز حاتم را در موقعیت شوتزنی قرار داد و این هافبک با شوت پای چپ زیبای خود اختلاف را ژاپن را به عدد دو رساند و هافبک تیمش را با 10 پاس گل در صدر جدول آقای پاس گل‌های آسیا قرار داد تا همه چیز در انحصار قدرت این روزهای قاره کهن قرار بگیرد.

 

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

زوج معز- عفیف، تیری مخوف در قلب آسیا | ورزش سه