کد: 158871813 بهمن 1397 ساعت 17:5014.2K بازدید

استارت ماهینی برای بازگشت به تمرینات گروهی

مدافع و کاپیتان دوم پرسپولیس از روز گذشته دویدن را آغاز کرد تا خود را مهیای حضور در تمرینات گروهی و بازگشت به جمع بازیکنان کند.
استارت ماهینی برای بازگشت به تمرینات گروهی

به گزارش "ورزش سه"، ماهینی که در دیدار مقابل استقلال با مصدومیت رباط صلیبی مواجه شده بود و تحت عمل جراحی قرار گرفته، اکنون در با گذشت بیش از صد روز از این مصدومیت، دور جدید مرحله آماده سازی خود را آغاز کرده و از روز گذشته دویدن را زیر نظر کادرپزشکی دنبال می‌کند.


طبق اعلام کادرپزشکی و فنی پرسپولیس این بازیکن قادر خواهد بود از ابتدای سال جدید برای حضور در ترکیب این تیم مهیا شود و تا سه هفته دیگر توانایی تمرینات سبک و کار با توپ و در ادامه تمرینات گروهی را خواهد داشت. نکته جالب توجه اینجاست که اولین بازی پرسپولیس در سال جدید برابر استقلال خواهد بود تا ماهینی در صورت آماده سازی، دوران بازگشت خود را بار دیگر از دربی آغاز کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

استارت ماهینی برای بازگشت به تمرینات گروهی | ورزش سه