کد خبر : 1595422 | 10 اسفند 1397 ساعت 17:51 | 7K بازدید | 0 دیدگاه

طلسم استوکس بعد از 132 روز شکست

طلسم مهاجم بریتانیایی تراکتورسازی برای گلزنی بعد از 132 روز شکست.

طلسم استوکس بعد از 132 روز شکست

به گزارش "ورزش سه"، آنتونی استوکس مهاجم ایرلندی تراکتورسازی بعد از آنکه در جریان شکست مقابل نفت آبادان هشتمین گل فصل را برای تیمش به ثمر رساند، دیگر پایش به گلزنی باز نشد. او البته چند روز بعد از آن مسابقه با مسئولان باشگاه تراکتور به اختلاف خورد و به همین خاطر در 3 بازی آخر نیم فصل اول غایب بود.


این مهاجم توانمند از نیم فصل بار دیگر به تمرینات تراکتور برگشت و در 4 بازی ابتدایی نیم فصل دوم نیز برای تیمش بازی کرد اما نتوانست گلی به ثمر برساند تا 132 روز در حسرت گلزنی باشد. استوکس اما انگیزه زیادی داشت تا در بازی امروز مقابل سپاهان بتواند نهمین گل خود را بزند.


این بازی به نوعی جنگ استوکس با کی‌روش استنلی صدرنشین جدول گلزنان هم محسوب می‌شد و به همین خاطر وقتی استوکس توانست برای تیمش پنالتی بگیرد، از جورج لیکنز خواست خودش ضربه پنالتی را بزند. همین اتفاق هم افتاد و این مهاجم ایرلندی موفق شد با گل کردن پنالتی نهمین گل فصل را بزند و طلسم ناکامی‌هایش را بشکند.


استوکس حالا در جدول گلزنان بار دیگر احیا شده و فقط یک گل زده کمتر از علی علیپور و کی‌روش استنلی 10 گله دارد و به همین خاطر می‌تواند در آینده با روشن شدن موتور گلزنی‌اش بار دیگر به صدرجدول گلزنان برگردد.

 

دیدگاه‌ها