کد: 159607113 اسفند 1397 ساعت 09:4019.9K بازدید

پایان خوش در انتظار جنجال ایکاردی- اینتر؟

علیرغم همه مشکلات، اینتر در صدد است تحت هر شرایطی زمینه ماندن مائورو ایکاردی را فراهم سازد.
پایان خوش در انتظار جنجال ایکاردی- اینتر؟


به گزارش "ورزش سه"، چند هفته ای است از جنجال بزرگ بین مدیریت باشگاه اینتر با مائورو ایکاردی که از باز پس گیری بازوبند کاپیتانی از او و کنار رفتن مائوریتو از ترکیب کلید خورد می گذرد و همچنان ایکاردی جایی در ترکیب نراتزوری ندارد.

 

1376382

 

گاتزتا دلا اسپورت مدعی شد طی چند روز آینده مدیران اینتر دوباره پیشنهاد تمدید قرارداد را به ایکاردی ارائه خواهند کرد و سعی بر مجاب کردن وی برای ماندن در سن سیرو خواهند داشت. حقوق سالیانه 7 میلیون یورو به اضافه پاداش، پیشنهاد جدید اینتر برای حفظ ایکاردی است و خود او نیز که در روزهای اخیر و در پست های مختلف بارها به اینتر ابراز علاقه کرده، احتمال دارد آخرین پیشنهاد این تیم را پذیرفته و به اردوی نراتزوری بازگردد.

 

با توجه به شرایط خانوادگی ایکاردی و تمایل او به ادامه زندگی در ایتالیا، مدیران اینتر می دانند احتمال زیادی در مورد انتقال او به تیم های رقیب از جمله یوونتوس یا ناپولی وجود دارد و رخ دادن این اتفاق تا مدت ها باعث ایجاد حواشی فراوانی خواهد شد که ممکن است گریبان اینتر را بگیرد.

0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار