کد: 159897524 اسفند 1397 ساعت 14:0239.1K بازدید

دیدار صمیمانه یک دهه پس از دربی جذاب؛

افتتاحیه فولاد آرنا با قطبی - قلعه‌نویی (عکس)

امیر قلعه نویی و افشین قطبی ساعاتی پیش از دیدار سپاهان و فولاد، در زمین چمن ورزشگاه جدید فولاد با هم دیدار کردند.

به گزارش ورزش سه، یکی از حساس‌ترین بازی های این هفته لیگ در خوزستان برگزار می‌شود. تقابل سپاهان و فولاد فارغ از حساسیت های جدولی و دوئل قلعه نویی و قطبی، باتوجه به برگزاری در ورزشگاه جدید فولاد از جذابیت های بیشتری برخوردار است.

 

امیر قلعه نویی و افشین قطبی ساعاتی پیش از شروع بازی در زمین چمن زیبای این استادیوم حاضر شدند و به گفتگو با یکدیگر پرداختند. آن ها خوش و بش صمیمانه ای باهم داشتند و در نهایت نیز با لبخند مقابل لنز دوربین ها قرار گرفتند.

 

این دو در لیگ هشتم دربی جذابی را رقم زدند که در نهایت با گل های آرش برهانی و علی کریمی با تساوی ۱-۱ به پایان رسید. حالا جدال قطبی و قلعه نویی بار دیگر بسیار حساس است و تیم های بالای جدولی امیدوارند فولاد بتواند ترمز سپاهان را بکشد.

 

ورزشگاه نوپای فولاد نیز امروز با این دیدار افتتاح خواهد شد؛ استادیوم زیبا و ۳۰ هزار نفری که ابتدا فولاد آرنا نام گرفت اما حالا با اسم «شهدای فولاد» رونمایی شده است.

 

عکس از رضا دبیری

 

 

 

 

 

 

 

0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار